• Ebook Cơ sở công nghệ sinh học (Tập 4): Phần 1

    Ebook Cơ sở công nghệ sinh học (Tập 4): Phần 1

    Tài liệu "Công nghệ sinh học (Tập 4)" phần 1 trình bày các nội dung chính sau: Các nguyên lý công nghệ vi sinh vật; Công nghệ lên men ethanol và sản phẩm; Công nghệ lên men sản xuất các acid hữu cơ; Công nghệ protein đơn bào; Công nghệ sinh tổng hợp acid amine;... Mời các bạn cùng tham khảo để nắm nội dung chi tiết.

     287 p lhu 25/04/2024 0 0

  • Ebook Cơ sở công nghệ sinh học (Tập 4): Phần 2

    Ebook Cơ sở công nghệ sinh học (Tập 4): Phần 2

    Nối tiếp phần 1, phần 2 của tài liệu "Công nghệ sinh học (Tập 4)" tiếp tục trình bày các nội dung chính sau: Công nghệ sinh tổng hợp enzyme nhờ vi sinh vật; Công nghệ lên men sản xuất chất kháng sinh; Công nghệ sản xuất thuốc trừ sâu vi sinh vật; Công nghệ sản xuất phân bón vi sinh vật; Công nghệ sinh học xử lý ô nhiễm môi trường; Công nghệ sinh...

     241 p lhu 25/04/2024 0 0

  • Ebook Kỹ thuật sản xuất muối khoáng từ nước biển: Phần 1

    Ebook Kỹ thuật sản xuất muối khoáng từ nước biển: Phần 1

    Tài liệu "Kỹ thuật sản xuất muối khoáng từ nước biển" phần 1 trình bày các nội dung chính sau: Khả năng sản xuất các muối khoáng từ nước biển và vài nét về sản xuất các muối khoáng từ nước biển ở Việt Nam; Nước biển và quá trình phân tách các muối khoáng từ nước biển khi cô đặc; Sản xuất muối ăn;... Mời các bạn cùng tham khảo để...

     144 p lhu 25/04/2024 1 0

  • Ebook Kỹ thuật sản xuất muối khoáng từ nước biển: Phần 2

    Ebook Kỹ thuật sản xuất muối khoáng từ nước biển: Phần 2

    Nối tiếp phần 1, phần 2 của tài liệu "Kỹ thuật sản xuất muối khoáng từ nước biển" tiếp trình bày các nội dung chính sau: Sản xuất kali clorua; Tính chất, công dụng, nguyên liệu và các phương pháp sản suất brom; Tính chất, công dụng, nguyên liệu và các phương pháp sản suất magie clorua; Tính chất, công dụng, nguyên liệu và các phương pháp sản suất...

     176 p lhu 25/04/2024 1 0

  • Ebook Cây rau dinh dưỡng trong bữa ăn gia đình: Phần 1

    Ebook Cây rau dinh dưỡng trong bữa ăn gia đình: Phần 1

    Ebook Cây rau dinh dưỡng trong bữa ăn gia đình: Phần 1 trình bày các nội dung chính sau: Thực trạng vườn hiện nay của các hộ gia đình; Giá trị dinh dưỡng của rau trong đời sống; Kỹ thuật trồng một số cây rau cần thiết trong vườn gia đình; Cây rau ăn lá; Cây rau ăn quả;... Mời các bạn cùng tham khảo để nắm nội dung chi tiết.

     88 p lhu 25/04/2024 1 0

  • Ebook Cây rau dinh dưỡng trong bữa ăn gia đình: Phần 2

    Ebook Cây rau dinh dưỡng trong bữa ăn gia đình: Phần 2

    Nối tiếp phần 1, phần 2 của ebook "Cây rau dinh dưỡng trong bữa ăn gia đình" tiếp tục trình bày các nội dung chính sau: Cây rau ăn củ, ăn hoa; Cây rau gia vị; Cây diếp cá, cây gừng, cây hành hoa, cây hành tây, cây hẹ, cây rau húng,... Mời các bạn cùng tham khảo để nắm nội dung chi tiết.

     56 p lhu 25/04/2024 1 0

  • Ebook Food emulsifiers and their applications (Second edition)

    Ebook Food emulsifiers and their applications (Second edition)

    Ebook "Food emulsifiers and their applications (Second edition)" has focused on the design and application of emulsifiers as versatile food ingredients. The second edition has updated and expanded applications, from both theoretical and practical perspectives. The first three chapters describe design, synthesis, analysis, and commercial preparation of emulsifiers. Synergistic and antagonistic interactions with other food ingredients, such as...

     433 p lhu 25/04/2024 0 0

  • Ebook Food engineering: Integrated approaches

    Ebook Food engineering: Integrated approaches

    Ebook "Food engineering: Integrated approaches" presents a significant and up-to-date review of various integrated approaches to food engineering. Distinguished food engineers and food scientists from key institutions worldwide have contributed chapters that provide a deep analysis of their particular subjects; at the same time, each topic is framed within the context of this integrated approach. The premise of this work is that a...

     475 p lhu 25/04/2024 0 0

  • Ebook Sensory evaluation of food: Principles and practices (Second edition) - Part 2

    Ebook Sensory evaluation of food: Principles and practices (Second edition) - Part 2

    Continued part 1, part 2 of ebook "Sensory evaluation of food: Principles and practices" provides readers with contents including: Chapter 13 - Preference testing; Chapter 14 - Acceptance testing; Chapter 15 - Consumer field tests and questionnaire design; Chapter 16 - Qualitative consumer research methods; Chapter 17 - Quality control and shelf-life (stability) testing; Chapter 18 - Data relationships and multivariate applications; Chapter 19...

     288 p lhu 25/04/2024 0 0

  • Ebook Sensory evaluation of food: Principles and practices (Second edition) - Part 1

    Ebook Sensory evaluation of food: Principles and practices (Second edition) - Part 1

    Part 1 of ebook "Sensory evaluation of food: Principles and practices" provides readers with contents including: Chapter 1 - Introduction; Chapter 2 - Physiological and psychological foundations of sensory function; Chapter 3 - Principles of good practice; Chapter 4 - Discrimination testing; Chapter 5 - Similarity, equivalence testing, and discrimination theory; Chapter 6 - Measurement of sensory thresholds; Chapter 7 - Scaling; Chapter 8 -...

     315 p lhu 25/04/2024 0 0

  • Ebook Microbiology for food and health: Part 2

    Ebook Microbiology for food and health: Part 2

    Part 2 book "Microbiology for food and health" includes content: Indigenous food and food products of west africa - employed microorganisms and their antimicrobial and antifungal activities; microbiological approach for environmentally friendly dairy industry waste utilization; molecular techniques for detection of foodborne pathogens: salmonella and bacillus cereus.

     167 p lhu 25/04/2024 0 0

  • Ebook Microbiology for food and health: Part 1

    Ebook Microbiology for food and health: Part 1

    Part 1 book "Microbiology for food and health" includes content: Starter culture and probiotic bacteria in dairy food products, starter cultures - classification, traditional production technology and potential role in the cheese manufacturing industry; advances in designing starter cultures for the dairy and cheese making industry and protecting them against bacteriophages; comparative study of the development and probiotic protection in food...

     174 p lhu 25/04/2024 0 0

Hướng dẫn khai thác thư viện số
getDocumentFilter3 p_strSchoolCode=lhu
getDocumentFilter3 strKey=LIBTAILIEU2_LIST_FILTERlhu267996788vi